vineri, 18 noiembrie 2011

LA MULȚI ANI, CĂRTUREȘTI CLUJ!

                                                                                                                                                                                                                         
                              Ziua de 22 noiembrie va fi una cu dichis, iată :
”Pe durata intregii zile de 22 aveti reducere de 10% la toate cartile din librarie, ceaiul este gratuit si niste prajiturele va vor imbia de pe platouri.
 
Nu vrem sa stricam randuiala Serii de povesti din fiecare marti, doar ca o mutam in ceainarie si o incepem mai devreme, la ora 18:00. Invitata noastra, care-i va cufunda pe cei mici in lumea basmelor, e doamna Rodica Tulbure, realizatoarea emisiunii Sesam deschide-te de la Radio Cluj.
 
Iar de la 19:00 il vom asculta intr-un microrecital special de chitara clasica pe Sergiu Hudrea, elev al Scolii Elf - in varsta de 14 ani, el este una dintre cele mai mari confirmari ale scolii romanesti de chitara clasica. Palmaresul lui Sergiu s-a imbogatit in 2011 cu 12 premii in competitii nationale si internationale, intre care Premiul I in doua competitii internationale (la Belgrad si Sarajevo ) si unul dintre cele mai importante premii obtinute de chitaristii romani in ultimii ani: Premiul III la Guitar Foundation of America (SUA).” Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook a oamenilor frumoși de la Cărturești Cluj.
                       La Mulți Ani!

                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu